Първа линия море, планински въздух и разнообразни активности

Мястото в което всяко семейство ще се влюби

Защото заслужават незабравимо лято

Забавни приключения и лагери за деца

започнете приключениетоние ще се погрижим за останалото

преживяване

Любим на децата
При нас всеки ден е безкрайна забава на морския бряг, от сутрин до вечер! Нищо чудно, че всички малки наши малки гости обичат Мистрал. Комплексът се грижи за тяхното добро настроение и забава с многобройни атракции - от танци, футбол и водна аеробика, до мини голф, външно кино и разкошен плаж, целодневна анимация и тематични програми. Защото лятото трябва да бъде празнувано!
Повече информация
Място за почивка
На първа линия море, но и в полите на планината, Мистрал предлага пълноценен и здравословен отдих. Безкрайната златна ивица приканва да се насладите на слънчевите ласки. Многобройните атракции очакват да ги откриете и да се насладите на моменти забава и спорт. Погрижили сме се да ви осигурим всичко необходимо, за да релаксирате оптимално. Почивка за родителите, анимация за децата. Защото заслужавате най-доброто!
Повече информация
Създаден за всички
Комплекс Мистрал е точното място за лятна ваканция за малки и големи. Предлага богати опции за забавления и отдих. Златен пясък и прекрасно море, специални вечери и изпълнени с активности дни – съвършената почивка, която предлага всичко, от което имате нужда на едно място. Заповядайте – сами, със своя партньор, семейство, екип колеги, клас ученици, студенти. Забавленията тук са безкрайни и подходящи за всеки.
Повече информация

Помислили смеЗа всеки член на семейството

спокойствие

ние обичамеда правим децата щастливи

щастие

Децата заслужават неповторимо щуро лято! Мащабната база на Мистрал е истински приключенски парк с многобройни възможности за забава - на плажа, игрищата, в амфитеатъра, басейните. Разнообразните анимации и опции за спорт и творчество подкрепят здравето и формирането на нови приятелства и умения.

Тематичните програми обещават нови изживявания от сутрин до вечер, като всеки може да избере в кои части на приключението да се включи. Екипът аниматори се грижи за децата над 7+ години - за да може родителите да са спокойни и също да се радват на пълноценна почивка.

Мистрал е точното място за весело лятно приключение за всяко дете или клас съученици - за една незабравима ваканция, всеки миг от която е ценен и различен.

Повече за детските активности
Диана Митева
Чудесен лагер за малки и големи! Прекрасен екип! А в ресторанта за всеки има по нещо любимо:) До нови срещи!!!
Виолета Димитрова
Ако искате да прекарате приятно, забавно и без всякакви грижи за вас и децата ви - изберете да почивате в Мистрал. Уникално място с прекрасно разположение - на една крачка от плажа и близо до центъра. Отзивчив и вежлив персонал, а хигиената е на много добро ниво и е съобразена с COVID-19. В ресторанта се предлага прекрасна храна и дори най-капризният клиент може да се нахрани добре. Аниматорите са емоционални и всеотдайни - знаят как да забавляват всяко дете. Останахме много доволни и препоръчваме това чудесно място!
Никола Зафиров
Комплекс Мистрал за втора поредна година ме очарова с гостоприемството и красотата си. За децата се организират всекидневно различни игри и забавления, за да могат родителите да са спокойни, оставяйки ги в ръцете на аниматорите. За възрастните има отделни турнири и мероприятия, като всяка вечер завършва с дискотека на открито. Мястото наистина е подходящо за деца, семейства, както и да изпратите детето си на летен лагер или да го поверите на грижите на аниматорите.