На брега на морето ви каним

Локация

Представете си, потънал в зеленина мащабен комплекс създаден само и единствено с мисъл за вашето съвършено морско приключение. От една страна обгърнат от златна пясъчна ивица и морето, от друга - в полите на Балкана - за чудесен здравословен климат. Проектиран да предлага изобилие от интересни преживявания, хотел Мистрал е изцяло на ваше разположение - за незабравими морски емоции.   

На минути от безбройЗАБАВЛЕНИЯ И ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

Несебър
Очарователният старинен град е част от списъка на Световното културно наследство към ЮНЕСКО. Разказва в красиви къщи, музеи, църкви, галерии, море и зеленина стари приказки за рибари и бури, култура и изкуство.
Слънчев Бряг
Най-големият български курортен комплекс предлага инфинитивни опции за забавление, рекреация, почивка, пазаруване, разходки. Предпочитана лятна дестинация за безброй гости от цял свят.
Аква паркове и забавления
Безчет атракции в близост очакват любителите на забавата. На ваше разположение са няколко близки аквапарка, сърф и тенис училища, картинг писта, лунапарк, боулинг, джетове, полет с парашут и много други.
Яхтено пристанище
Носи очарованието и класата на колегите си от Лазурния бряг. Приканва да се разходите по суша и вода и да разгледате околностите удобно настанени на палубата на яхта или катер.
Църкви и етнография
Свети Влас е дом на старинната църква Свети Атанасий от 1864 г. На 15 км. се намира с. Медово, където има красиво шато в стара българска стилистика. Етнографски комплекс има и в с. Бата (30 км.), както и в с. Еркеч (35 км.)
Иракли
Мястото, където река Вая се влива в морето е истинско райско кътче, където природата е съхранена в чист и див облик. Неслучайно, това е един от най-красивите плажове на България. Очаква ви на 20 км. в северна посока.
Поморие
Старинно Анхиало е дом на едни от чудесата в полза на здравето - лиманната кал и лугата. Градът привлича и с живописна атмосфера и любопитни кътчета като Музея на солта и Яворовите скали.
Как да стигна?
  • GPS координати: 42.709206, 27.759813
  • Вижте как да стигнете с помощта на Google Maps
  • Може да ни намерите на адрес: България, Свети Влас, ул. Бор №2 +359 898 677 802
СветиВлас
В полите наСтара Планина

Там, където Балканът и морето си дават среща, се случват чудеса. Хиляди хора от цял свят търсят оздравяващия климат, който събира предимствата на морето и планината. Разположен на морския бряг, но и в подножието на Стара планина, в Мистрал се диша и живее по-леко и пълноценно. Тук забавата върви ръка за ръка с ползите за здравето. Съвършена комбинация, безкрайно необходима на съвременния човек.

Запознайте се съсСвети Влас

простор