Сърцето на Мистрал

За деца

Децата са наши любими гости. Специално за тях създадохме серия тематични дни, които включват изключително разнообразие от занимания на различни локации в комплекса. Нашите аниматори са на разположение на децата от 7+ годишна възраст от 7:30 сутринта, чак до късните часове. Защото почивката е за забавление, здраве, спорт, приятелства и отмора - и ние успяваме да предложим всичко това. Ето как:

Програмата ни започваСУТРИН

преживяване

9:00
Тренировка по футбол
Независимо дали имате богат опит на терена или тепърва правите първите си стъпки в този спорт, тренировката на открито на специалното ни игрище на крачка от плажа ще ви допадне.

Продължаваме сОбяд

преживяване

12:00
Обед
Време за почивка и вкусен обяд, в компанията на добри приятели. Вкусове, които всеки обича, приготвени с обич и пресни, местни продукти.
14:00
Организационна среща
Времето, в което можете да споделите как искате да се забавлявате в предстоящите дни. Възможност, да участвате в планирането на програмата и да включите в нея любимите си игри и активности.
16:10
Време за изкуство
В зависимост от деня ви предлагаме да откриете художника в себе си на клас по рисуване или пък да се включите в арт студио музикални инструменти. За дамите е предвидено и студио "грим". Другите изненади ще запазим за когато пристигнете.
16:30
Време за спорт и още забавления
Опциите са повече от разнообразни. Един ден, ще има пиратска щафета, на другия - футбол, волейбол или водна топка. Какво ще кажете за състезание за пясъчни скулптури или куест "Музикален маратон"?
17:00
Какво още искате да опитате?
Ако сте по-спортна натура, може да се включите в рекорда за скачане на въже. Ако ви влекат изкуствата - нарисувайте лице на подводния свят. А може би искате да изработите валентинка или да се впуснете в пиратско търсене? В Мистрал за всичко това си има ден и време.

Завършваме свечерта

преживяване

20:00
Вечерно шоу
От пирати, посещение на Нептун на плажа и тематична вечер „Любовна история“, до "Познай мелодията" или конкурс за красота "Мис Мистрал" – при нас най-важна е забавата за всички!
21:00
Дискотека
Готови ли сте за парти? Дали ще е на плажа? Заповядайте да проверите сами!

Запознайте се снай-малки приятели

любов

Виолета Димитрова
Ако искате да прекарате приятно, забавно и без всякакви грижи за вас и децата ви - изберете да почивате в Мистрал. Уникално място с прекрасно разположение - на една крачка от плажа и близо до центъра. Отзивчив и вежлив персонал, а хигиената е на много добро ниво и е съобразена с COVID-19. В ресторанта се предлага прекрасна храна и дори най-капризният клиент може да се нахрани добре. Аниматорите са емоционални и всеотдайни - знаят как да забавляват всяко дете. Останахме много доволни и препоръчваме това чудесно място!
Диана Митева
Чудесен лагер за малки и големи! Прекрасен екип! А в ресторанта за всеки има по нещо любимо:) До нови срещи!!!
Тамара Ликоманова
Много сме доволни от комплекс Мистрал! Близо е до плажа, има два басейна, които винаги са чисти, има и шезлонги за всеки. Наоколо има магазини, паркинг, а всяка вечер се организират игри и забавления за деца и възрастни. Посещавам го за втора поредна година и личи, че се поддържа. Има цветни лехи, стените са изрисувани с морски картини и се чисти непрекъснато. Ресторантът е с голяма тераса и гледка към морето. С удоволствие ще го посетим и догодина.