Опознайте Мистрал

За комплекса

Един нетрадиционен комплекс, който предлага много повече от обикновена почивка. Мистрал е създаден изцяло с мисъл за вашето съвършено лятно приключение. Морето и планината се грижат за здравословния климат, а мащабната инфраструктура осигурява отлични условия за спорт, творчески занимания и пълноценен отдих. Така, докато отмаряте и се забавлявате на първа линия море, се грижите и за здравето си. Прекрасно място за хора от всички възрасти, които ценят динамиката и летните емоции. 

започнете приключениетоние ще се погрижим за останалото

преживяване

Първа линия море
Лятната почивка се асоциира най-вече с блажени часове на плажа. В Мистрал, той е само на крачка от вас и изцяло на ваше разположение. Златната ивица е широка и кани да се отпуснете и да съберете тен сами или в приятна компания, както и да поплувате и да се насладите на сините вълни. Ах, морето - ви очаква!
Грижа за здравето
Стратегически и удобно разположен между морето и планината, Мистрал предлага изключителен оздравителен климат. Тук всяко вдишване е заредено с енергията на лятото. Опциите за спорт допринасят да извлечете максимални ползи за здравето, съчетавайки почивката с повече от приятни активности под слънчевите ласки - от тенис и голф, до танци и футбол.
Всичко на едно място
На своите внушителни 10 хил. кв.м. комплексът предлага на едно място всичко, от което имате нужда за пълноценна почивка, отдих и забава. Ресторант и кафетерия канят да похапнете вкусно. Магазините са на ваше разположение за необходими покупки, а атракциите са навсякъде около вас - плаж, басейни, спортни игрища, открит фитнес, амфитеатър и още много.
Почивка за всички
Удобно разположен на първа линия море, Мистрал предлага многобройни атракции с условия за безкрайни забавления. Целодневната анимация и тематичните програми гарантират отличен престой за всеки гост. Заповядайте на релакс и веселие, слънчеви ласки и радост на точното място за мечтаната лятна ваканция за малки и големи.
Размер на комплекса 10 хил. кв.м.
Ресторант и кафетерия
Два басейна
Многобройни атракции
Оздравителен климат
Първа линия на плажа
4 корпуса за настаняване
Стаи за 2, 3 или 4 гости
Самостоятелен санитарен възел
Високоскоростен интернет
Целодневна анимация
Тематични програми

Вижте ниОтвисоко

простор

Предлагаме всичко необходимоза вашата сигурна и спокойна почивка

Обменно бюро
Имате нужда да смените средства? Обменното бюро е в комплекса е на ваше разположение.
АТМ и картови разплащания
Комфортът да изтеглите сума в брой от банкомат в комплекса, както и да разплащате суми към нас с банкова карта.
Медицински кабинет
Лекарският кабинет в Мистрал е на ваше разположение 24 часа 7 дни в седмицата.
Covid-19 мерки
Взели сме всички предпазни мерки, за да способстваме вашия комфортен и сигурен престой при нас.
Винаги на ваше разположение
Работим с грижа за вашата съвършена почивка и винаги сме на разположение за въпроси и обратна връзка.
Хранителен магазин
Всичко, от което имате нужда на крачка разстояние
Магазин за сувенири
Отнесете у дома късче от лятната си почивка - сувенир, който ще ви напомня за безгрижните дни на морския бряг

Запознайте се съсСвети Влас

простор

Тамара Ликоманова
Много сме доволни от комплекс Мистрал! Близо е до плажа, има два басейна, които винаги са чисти, има и шезлонги за всеки. Наоколо има магазини, паркинг, а всяка вечер се организират игри и забавления за деца и възрастни. Посещавам го за втора поредна година и личи, че се поддържа. Има цветни лехи, стените са изрисувани с морски картини и се чисти непрекъснато. Ресторантът е с голяма тераса и гледка към морето. С удоволствие ще го посетим и догодина.
Никола Зафиров
Комплекс Мистрал за втора поредна година ме очарова с гостоприемството и красотата си. За децата се организират всекидневно различни игри и забавления, за да могат родителите да са спокойни, оставяйки ги в ръцете на аниматорите. За възрастните има отделни турнири и мероприятия, като всяка вечер завършва с дискотека на открито. Мястото наистина е подходящо за деца, семейства, както и да изпратите детето си на летен лагер или да го поверите на грижите на аниматорите.
Диана Митева
Чудесен лагер за малки и големи! Прекрасен екип! А в ресторанта за всеки има по нещо любимо:) До нови срещи!!!